Van het behang naar de tekentafel

Mijn naam is Nick Terhorst. Als kind tekende ik als een bezetene. Geen vierkante centimeter muur op mijn slaapkamer bleef onbenut. Maar vroeg of laat moet je een vak leren. Het behang inruilen voor de tekentafel.

Via de opleiding bouwkunde kwam ik terecht bij een architectenbureau. Daar maakte ik veel vlieguren, maar de landing vond plaats in het ondernemerschap. Zo kon ik nóg meer van mijn oude jeugdliefde kwijt, maar dan op zo’n manier dat ik bedrijven help als visualisatiespecialist. It’s Visual was geboren en als spin-off hiervan ontstond Let Us Render It.

Hiermee leg ik de focus volledig op jouw product. En dat product kan van alles zijn. Heb je iets uit te beelden, uit te leggen, te presenteren en te verkopen?

Let us render it

Fascineren is verkopen

Je kent ‘t wel. Een mooi product wil je aanraken. Je pakt ‘m op, draait, keert en roteert om een goed beeld te krijgen. We zijn gefascineerd en willen alles zien, snappen en bewonderen. Een 3D product render creëert diezelfde ervaring, maar dan virtueel. Want waarom zou jouw virtuele product minder indrukwekkend moeten zijn dan in het echt?


Show, don’t tell

Soms heeft je product nou eenmaal veel toepassingen of functionaliteiten. Die kun je allemaal beschrijven in oeverloze PDF-bestanden en intimiderende handleidingen die niemand leest.

Of je laat het zien met 3D product renders.

Werkelijkheid 2.0

Een product render biedt extra voordelen. Voordelen waarmee je de werkelijkheid zelfs overtreft. Je kunt bijvoorbeeld:

  • Laten zien wat normaal ongezien blijft. Met een 3D product render ontleed je jouw product tot het laatste schroefje.
  • De vele toepassingen van het product visualiseren en duidelijk maken.
  • (nieuwe) Features of onderdelen uitlichten.

Dus wil je jouw product in volle glorie laten zien aan potentiële klanten?

Onze partners